12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pomračenje uma

Mladić se u filmskoj potjeri zaletio u policijski auto, ozlijedio policajce i borio se do iznemoglosti za svoju slobodu
M

Iako su ga onemogućili u fizičkim napadima, usta su mu ostala slobodna za sipanje uvreda i psovki namijenjenih organima reda.

Ne propustite

Nakon policijske potjere i napada na službenu osobu dovršeno je kriminalističko istraživanje nad muškarcem koji je uzrokovao navedena djela.

Sumnja se da je 24-godišnjak jučer oko 22 sata u Đurđevcu u Ulici Matije Gupca na parkiralištu nepropisnom vožnjom unatrag udario parkirani automobil. Odlučio je pobjeći s mjesta nesreće, no uočila ga je policija i dala se u potjeru za njim s više vozila.

Kada su ga sustigli, u odvojku Ulice bana Jelačića napravio je isti manevar – krenuo unatrag svojim vozilom i udario u policijsko, koje je bilo zaustavljeno. Udarac je bio takve siline da su dva policijska službenika koja su bila u vozilu lakše ozlijeđena.

Nakon toga konačno je priveden, no ne bez borbe. Policija je morala upotrijebiti prisilu, fizički ga savladati i vezati. Iako su ga onemogućili u fizičkim napadima, usta su mu ostala slobodna za sipanje uvreda i psovki namijenjenih organima reda.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela napad na službenu osobu protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a radi prekršaja narušavanja javnog reda i mira i prometne nesreće biti će pokrenut prekršajni postupak.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×