16.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 3. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički plesači uspješni i u Sarajevu
K

Ne propustite

Prošlog vikenda Plesni studio Jump po prvi je puta nastupio na velikom europskom plesnom prvenstvu u Sarajevu u organizaciji Saveza modernog plesa Bosne i Hercegovine. Na natjecanju, koje se održavalo dva dana, nastupilo je preko četrdesetak plesnih ekipa sa oko 1500 plesača iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Makedonije.

Jump se natjecao u 3 plesne kategorije: show plesu, duo plesu i cheerleading kategoriji s juniorskim akrobatskim timom te osvojio dvije zlatne, jednu brončanu medalju i jedno 4. mjesto. Ovaj izvanredni rezultat naših koprivničkih plesača, kao jedinih predstavnika cijele Koprivničko-križevačke županije, samo je poticaj da se i dalje marljivo trenira i predstavlja i izvan granica Hrvatske.

Osim napornih priprema i samog natjecanja, Jump je imao prilike prošetati Travnikom i Sarajevom, upoznati prirodne lijepote ovih gradova, obaviti shopping na Baščaršiji i provesti tri dana u ugodnom druženju sa dugogodišnjim plesnim prijateljima – Navijačkim klubom Iskrice iz Lipovljana. Voditeljice Andreja Herman i Katarina Pavlek izrazito su zadovoljne postignutim rezultatima i novim iskustvima te već planiraju odlazak na sljedeće Europsko plesno prvenstvo u Berlin.

{vsig}fun/04-2013/130417-psj{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uspješna intervencija

FOTO U akciji “Spašavanje mačka Ryana”, pet podravskih vatrogasaca smjestilo mače na sigurno te ga nahranili

Kada srećom, nema požara ili sličnih pojava, jedna od češćih vatrogasnih intervencija spašavanje je životinja koje završe na raznim...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×