18.5 C
Koprivnica
Subota, 1. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Šahisti Podravke bez poraza u prvom dijelu prvenstva
Š

Ne propustite

Prvi dio prvenstva u Drugoj šahovskoj ligi centar šahisti Podravke završili su bez poraza, točnije, u šest kola upisali su šest pobjeda. U posljednjem duplom kolu proljetnog dijela prvenstva u prvom susretu šahisti Podravke pobijedili su Bjelovar 3,5 : 2,5 da bi u drugom susretu identičnim rezultatom pobijedili Dugu Resu.

Šahisti Križevaca u prvom susretu poraženi su od Krapine 1,5 : 5,5, dok su u drugom susretu pobijedili Petrinju 4 : 2.

Tomislav Goran iz Svetog Ivana Žabna  s ekipom Erikson Nikola Tesla iz Zagreba odigrao je bez pobjednika 3 : 3, dok su u drugom susretu pobijedili Samobor 4 : 2. Nakon šest odigranih kola Podravka vodi s maksimalnim učinkom, Tomislav iz Svetog Ivana Žabna je deveti s pet bodova, dok deseti Križevci imaju bod manje. Prvenstvo se nastavlja u listopadu.

Izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vrijedna tradicija

FOTO/VIDEO Festival žena iz ruralnih područja još jednom oduševio mnogobrojnu publiku, Rupčić: Hvala vam na svemu što radite

U sklopu proslave Dana Općine Kloštar Podravski danas je u Školsko-sportskoj dvorani u Kloštru Podravskom održan Festival žena iz...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×