24.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Radionica Pokret-zaokret

Članovi Kluba slijepe djece i mladih učili o tehnikama opuštanja i disanja kroz yogu
Č

Ne propustite

Mladi članovi dobili su priliku pobliže se upoznati s osnovnim vježbama za istezanje, načinima pravilnog disanja i držanja, što će im koristiti u osobnom životu i održavanju vlastitog zdravlja.

Klub slijepe djece i mladih Koprivničko-križevačke županije protekle je subote održao svoj redovan susret u formi zdravstvene radionice pod nazivom „Pokret – zaokret“ odnosno radionicu iz osnova yoge.

U suradnji s koprivničkim Body studiom Hello 15 i instruktoricom yoge Marijanom Fehir, mladi članovi dobili su priliku pobliže se upoznati s osnovnim vježbama za istezanje, načinima pravilnog disanja i držanja, što će im biti od koristi u osobnom životu i održavanju vlastitog zdravlja.

Aktivnost se provodila u sklopu projekta „(S)lijepo odrastanje“ koji financiraju Koprivničko-križevačka županija i Grad Koprivnica.

Slijepa djeca i mladi na yogi // Foto: Udruga slijepih
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

predivna

FOTO Koprivničanka Valentina na izboru Najljepše mame Hrvatske ponijela titulu Miss elegancije: Mislim da mi to baš stoji

Završeno je osmo finale izbora za Najljepšu Mamu Hrvatske, u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku. Titulu Elegantnost2024 osvojila je predivna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×