12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dovršeni radovi

Društveni dom u Štaglincu dobio nove prozore, a Nogometni klub Starigrad novo krovište
D

Zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika obišao je i radove na objektu Nogometnog kluba Starigrad u Starigradu, gdje je u postavljanje novog krovišta te zaštite od munja uloženo oko 66 000 kuna bez PDV-a.

Ne propustite

U koprivničkom prigradskom naselju Štaglinec, završeni su radovi na postavljanju nove vanjske stolarije na Društvenom domu.

Zamijenjeno je devet prozora u vrijednosti od oko 16 000 kuna bez PDV-a. Radove je jučer obišao Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika.

– Puno smo uložili upravo u okoliš Društvenog doma ali u sam dom u Štaglincu. Izuzetno me veseli da upravo Društveni dom postaje centar sela i da je on zajedno sa sportskim igralištem žila kucavica čitavog naselja – rekao je Mišel Jakšić.

Zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika obišao je i radove na objektu Nogometnog kluba Starigrad u Starigradu, gdje je u postavljanje novog krovišta te zaštite od munja uloženo oko 66 000  kuna bez PDV-a.

Foto: koprivnica.hr

– NK Starigrad je druga najveća škola nogometa za naše mlade u gradu Koprivnici te me veseli što između ostalog ne potičemo samo razvoj prigradskih naselja nego i potičemo mlađe generacije na bavljenje sportom – zaključio je Mišel Jakšić,

najavivši daljnja ulaganja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Varaždinska cesta

Vremešni vozač (73) izlazio autom iz dvorišta preko biciklističke, srušio 67-godišnjakinju i ozlijedio je

Kako obavještava policija, jučer se u Koprivnici na Varaždinskoj cesti dogodila prometna nesreća u kojoj je sudjelovao 73-godišnji vozač. Naime,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×