22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Mrđen nakon ždrijeba: Moglo je i bolje, ali ne odustajem od preživljavanja u Europi
M

Ne propustite

Podravka Vegeta u skupini Lige prvakinja igrat će s norveškim Larvikom, španjolskom Bera Berom i ekipom iz kvalifikacija (Vardar, Rostov, Salerno ili Fleury).

– Moglo je i bolje, moglo je i bolje – komentirao je rezultate izvlačenja u Beču novi trener Podravke Vegete Goran Mrđen.

– No, kako je da je, ne odričem se preživljavanje u Europi nakon utakmica u grupi. Teško je trenutno reći gdje smo, jer moramo vidjeti i sebe, a moramo vidjeti i ostale. Od kvalifikanata favoriti su Vardar i Rostov Don, dobre su ekipe. Bit će velikih i lijepih utakmica u Ligi prvakinja. No, da sam mogao birati, izabrao bih grupu u kojoj je Krim.

Goran Mrđen je ”izbacio” nekoliko sportskih uzrečica:

– Potući ćemo se sa svakim. Ne lete oni, trče kao i mi. Podravka ima veliku europsku reputaciju i mi ćemo sa svake utakmice ići na koljenima, pa što bude, bit će.

Ölvind Holm Olsen, tehnički direktor Larvika, širokog osmijeha konstatirao je:

– Znamo za španjolsku Bera Beru da je u usponu. Podravka Vegeta je ne samo stari suparnik, već smo i prijateljski klubovi. Što se tiče kvalifkanata veliko je pitanje Rostov ili Vardar. Vardar, vjerojatno, ali pričekat ćemo kvalifikacije.

Izvor: RK Podravka

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×