18.5 C
Koprivnica
Subota, 29. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
CAC Koprivnica

FOTO/VIDEO Psi iz cijele Europe svojom su ljepotom očarali suce, ali i brojne posjetitelje
F

Ocjenjuje se se prvenstveno ljepota, a onda i trk, kvaliteta dlake te ponašanje psa, a pripreme za ovakva natjecanja su duga i detaljna , otkriva Kuzmić.

Ne propustite

Tradicionalna izložba pasa CAC Koprivnica 2017, u organizaciji Kinološkog društva Koprivnica, održava se dana na poligonu na Đelekovečkoj cesti.

– Na izložbi sudjeluje 271 pas te ukupno 98 pasmina iz cijele Europe, od Poljske, Češke, BiH, Srbije do Mađarske i Slovenije – rekao nam je Miroslav Kuzmić, predsjednik Kinološkog društva.

Svaki pas je imao svojih pet minuta pred pet sudaca iz Italije, Mađarske, Srbije, Slovenije te Hrvatske.

– Ocjenjuje se se prvenstveno ljepota, a onda i trk, kvaliteta dlake te ponašanje psa, a pripreme za ovakva natjecanja su duga i detaljna – otkriva Kuzmić.

Našlo se svega, od jazavčara, terijera, dalmatinskog psa, dobermana, šnaucera, a prekrasi su psi očarali i suce i posjetitelje.

Posebna je atrakcija bio turski pastirski pas Kangal koji je iznimno rijedak i još nije priznat ko pasmina, no može se natjecati kako nepriznata pasmina.

Ovaj veliki pas, masivne građe, može se naći samo u Sivas – Kangal dijelu istočne Turske. Čistokrvni Kangali su rijetkost čak i u Turskoj, plijenio je pažnju posjetioca.

Izložbu je otovrio v.d. gradonačelnika Mišel Jakšić, a nakon uvođenja i ocjenjivanja pasa, održana je i demonstracija rada službenih pasa.

https://www.facebook.com/epodravina/videos/10155386361574173/

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Radi!

VIDEO Ovo prirodno sredstvo protiv mrlja zaludilo je internet, trebaju vam samo četiri sastojka

Ako se uvijek bojite nositi svoju bijelu robu negdje zbog straha da ćete ju uprljati, to je sada stvar...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×