18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pulska grupa Nola ovog petka u atriju Doma mladih
P

Ne propustite

Pulska grupa NOLA jedno je od najcjenjenijih imena moderne hrvatske pop-rock glazbe, a u dvadesetogodišnjoj karijeri ostavili su duboki trag u glazbenim memoarima, osvojili niz priznanja i privukli tisuće slušatelja! Okruglu obljetnicu okrunjuju albumom ‘Nola piano’ s akustičnim obradama najljepših pjesama iz njihove karijere te turnejom ‘Nola piano – 20 godina ljubavi’.

Nedavno su objavili prvi singl s albuma ‘Nola piano’, a riječ je o već dobro poznatom hitu ‘Dio tebe’ u piano verziji!

Potvrda Noline kvalitete su hvalospjevi u svim glazbenim recenzijama dok su njihov trud i kvaliteta okrunjeni sa šest nominacija za diskografsku nagradu Porin 2010. te osvajanjem Porina za pjesmu ‘Iznad oblaka’ koja je proglašena pjesmom godine!

Nolu su osnovali 1993. Gabrijela Galant i Marijan Jelenić. Već 1994. godine objavljuju svoj prvi album ‘Nola’ s autorskim pjesmama i nekoliko obrada dok godinu nakon izdaju album ‘Dio tebe’ čija naslovna pjesma ubrzo postaje veliki radijski hit. Treći studijski album ‘Osmijeh’ objavljuju 1997. godine, te nastupaju na brojnim koncertima. U tom razdoblju su dobili i nekoliko priznanja, između ostalih Gabrijela je dobila nagradu Crni mačak za najbolju rock pjevačicu. Nakon velikog koncerta u Puli iste godine, sastav odlučuje uzeti privremenu stanku. Vraćaju se 2009. godine s novim albumom ‘Iznad oblaka’ (Menart) te istoimenom pjesmom koja je postala hit i tako ‘pomela’ sve top ljestvice.

U sklopu turneje 12.7. koprivnička publika moći će ih čuti u atriju Doma mladih s početkom u 21.00 sat u organizaciji Glazbene mladeži Koprivnica, Doma mladih i Rooster Puba.

Ulaz je 10 kuna!

izvor: dmkc.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×