12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
BK Rotor

Rotorovci nastupili u Korenici i Sisku
R

Ne propustite

BK Rotor na ADRIA BIKE MARATONU PLITVICE 2017.

U nedjelju, 18. lipnja, u Korenici kraj Plitvičkih jezera održan je brdsko-biciklistički ADRIA BIKE MARATON PLITVICE 2017. na kojem su nastupili i vozači BK Rotor: Kristina Lukačević, Antonio Vidović, Siniša Herman, Vladimir Vresk i Goran Grotić.

Prvi je to od tri iz ADRIA BIKE SERIES mtb maratona koji se zajedno boduju te uz slijedeći u Fužinama 27.8. i posljednji na Krku 14.10. čini cjelinu u kojoj se vozači bore za vrlo bogate nagrade.
Ta činjenica privukla je veliki broj natjecatelja, njih oko tisuću, što od onih s licencama do rekreativaca, budući da je na maratonu nastup bio omogućen svima te se već tradicionalno moglo u samoj utrci birati dužina staze koju ćete završiti ovisno o vašim afinitetima i fizičkoj spremi.
Natjecatelji su svi zajedno startali i na samoj stazi mogli završiti jednu od triju ponuđenih dužina: EASY-30 km, CLASSIC-50 km ili EPIC-70 km što je bio i jedini kriterij bodovanja budući da su kategorije unaprijed određene prema dobnim skupinama.

Na stazi dužine 70 kilometara, u kategoriji M39, Antonio Vidović odvozio je dobru utrku i završio na 27. mjestu u konkurenciji najjačih vozača iz cijele regije.

Na stazi od 50km, Kristina Lukačević, u ženskoj konkurenciji opet je odvozila odličnu utrku i zauzela 7. mjesto u vrlo jakoj konkurenciji budući da su sve žene u samo jednoj kategoriji zbog brojnosti.

Na istoj stazi, u kategoriji Master, Siniša Herman zauzeo je odlično peto mjesto, dok je Goran Grotić, u kategoriji M39, stigao kao 42. od 168 natjecatelja u kategoriji.

Na stazi do 30 kilometara, u kategoriji Master, nastupio je Vladimir Vresk i zauzeo 33. mjesto od 72. natjecatelja.

Lovro Krapinec osvojio 3. mjesto na cestovnom kriteriju u Sisku

U nedjelju, 18. lipnja, u Sisku je održana biciklistička kriterij – cestovna utrka VN Siska 2017., u organizaciji BK Roda, koja se bodovala za Kup HR, a na kojoj je nastupio i junior BK Rotor Lovro Krapinec.

U kategoriji juniori vozilo se 25 krugova po kilometar, tako da je dinamičnost i eksplozivnost dolazila do izražaja skoro u svakom krugu.
Lovro je odlično pratio ritam u grupi vozača i odličnim nastupom izborio postolje – 3. mjesto.

Nakon utrke za Kup HR, organizator se pobrinuo da još malo doda na atraktivnosti cestovnom biciklizmu na ovakvim događajima te ja za sve zainteresirane organizirao i CESTOVNI ELIMINATOR, utrku čiji sam naziv govori da svi kreću zajedno u krug te posljedni vozač u započetom novom krugu ispada.
Tako se u jednoj utrci eliminacijom zadnjeg smanjuje broj vozača na stazi dok ne ostanu posljednja dvojica koja odlučuju o pobjedniku u posljednjom krugu.
I tu je LOVRO odlično držao tempo i izdržao 8 krugova u fizički jačoj konkurenciji seniora i tako još jednom pokazao da njegovo vrijeme dolazi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Do 30. svibnja

Daje se u zakup državna zemlja, poljoprivrednici požurite – ovo su detalji iz natječaja

Kako doznajemo, Općina Koprivnički Ivanec objavila je upravo javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×