33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Vandali ili loši koševi

FOTO Što se to događa? Od četiri koša na novom igralištu više ni jedan nije u funkciji, jučer je bio potrgan jedan, danas sva četiri
F

U poruci je stajalo da dečki nisu vandali, već da je koš loše kvalitete pukao od ubacivanja lopte.

Ne propustite

Nakon što smo pisali o potrganom košu na novom igralištu kod škole Antun Nemčić Gostovinski te osudili takvo nesportsko ponašanje, danas smo ustanovili da je potrgan ne samo jedan, nego sva četiri koša.

Jučer nam se u večernjim satima javio čitatelj, poslao fotografije potrganih koševa te napisao da je pukao i drugi, a za par minuta poslao fotografiju i trećeg potrganog obruča.

U poruci je stajalo da dečki nisu vandali, već da je koš loše kvalitete pukao od ubacivanja lopte.

Naš je fotograf stigavši na mjesto događaja ugledao otužan prizor na novom novcatom igralištu. Utvrdio je da su svi koševi potrgani, samo je na jednom još ostala visjeti mrežica, a budući da su obruči metalne konstrukcije teško bi popustili samo od lopte.

O svemu nam se još jučer očitovao i gradonačelnik Mišel Jakšić.

Foto: Matija Gudlin

– Koševi su pod garancijom tako da će se izvođač radova morati očitovati i napraviti preinake. Kako imamo naznaka vandalizma i na dječjem i na sportskom igralištu, postavit će se kamere jer ima već i opušaka i smeća. Međutim, postoje procedure koje moramo proći. Inače imamo i zaštitara, ali on radi samo preko dana – rekao je o svemu gradonačelnik.

Što se na igralištu zaista dogodilo možemo samo nagađati, a na znaku upozorenja na više jezika stoji natpis da se ne smije vješati po košu i penjati po konstrukciji te da oprema nije dizajnirana za nepravilno korištenje.

Iako nema upozorenja na hrvatskom jeziku, vjerujemo da su ga ipak svi razumjeli.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×