13.2 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Košarkaške vijesti: Međimurje prejako za Koprivnicu
K

Ne propustite

U predzadnjem kolu prvog dijela košarkaškog prvenstva A2 lige, u Koprivnice su se sastali Koprivnica i Međimurje.

Koprivnica se nastojala spremiti da pruži dobar otpor jednoj od najboljih ekipa u ovoj ligi, pogotovo jer su zbog ozljeda u domaćim redovima izostali Ivandić i Pavić.

U početku su domaćini bili previše impresionirani utakmicom s jakim protivnikom i dozvolili da gosti naprave 10-ak koševa prednosti.

Nakon minute odmora trener Čaldarević uspio je „probuditi” svoju momčad, tako da je koprivnička ekipa predvođena Bronićem, Antolićem i Njemečekom uspjela uhvatiti terensku ravnotežu. Borili su se, skakali i poentirali te zadali dosta glavobolje ambicioznim gostima.

Kad je u domaćoj ekipi  ponestalo snage Međimurje je pri kraju prvog poluvremena još povećalo prednost. U istom ritmu kako su završili prvo poluvrijeme gosti su krenuli i u nastavak. Pađan, Jambrović i Krajačić nisu dozvoljavali da padne ritam igre. Iako se igralo otvoreno i angažirano sa obje strane, prednost Međimurja je stalno rasla.

Zadnje kolo prvog dijela prvenstva igra se sljedećeg vikenda, a Koprivnica gostuje kod Vindije. Nakon toga je blagdanska stanka i već 10. siječnja 2014. slijedi nastavak natjecanja.

KOPRIVNICA – MEĐIMURJE 63:104

KOPRIVNICA: Hraščanec, Antolić 19, Kozulić 2, Jukić 2, Mlinarić 9, Šimunović, Zlatar, Kovačić, Topić 4, Njemeček 7, Bronić 20. Trener: Čaldarević.

Pobjeda juniora u Bjelovaru

Juniori Koprivnice, predvođeni odličnim Kovačićem i Kozulićem, bez većih napora su upisali drugu ovosezonsku pobjedu. Bjelovarčani su se držali dobro u prvoj četvrtini, a onda je do izražaja došla tehnička i fizička nadmoć koprivničkih košarkaša. Kod Bjelovara treba izdvojiti dobrog Vlahovića.

BJELOVAR – KOPRIVNICA 53:73

KOPRIVNICA: Kovačić 20, Šimunović 2, Horvat 2, Kozulić 21, Žaja 13, Grbeš 10, R. Mihoković 3, Franjić 3. Trener: Žaja.

Dječaci Križevaca bolji od Koprivnice

U drugom kolu lige M-12 dječaci Križevaca uvjerljivom pobjedom potvrdili su kandidaturu za prvo mjesto.

Dječaci Koprivnice su brzo skupili puno osobnih grešaka i tu se njihova igra raspala, pa su Križevci već na poluvremenu imali 33 koša prednosti, kolika je bila razlika i na kraju utakmice.

Kod Koprivnice se istaknuo kapetan T. Fabijanec s 22 koša, a kod Križevaca Svoboda, Husinec i Bolčić, koji su i postigli gotovo sve koševe svoje momčadi.

KOPRIVNICA – KRIŽEVCI 53:86

KOPRIVNICA: Sabolić 4, Mirić, D. Lončarić 7, Mađerić, Biršić 3, T. Fabijanec 22, Petričević 6, F. Lončarić, F. Imbriovčan 1, Tetec, Benotić 6, M. Imbriovčan 4. Trener: Žaja.

KRIŽEVCI: Husinec 28, B. Behur 2, Bolćić 14, J. Behur, Fl. Šašek, Srbljinović, Fa. Šašek, Svoboda 38, K. Behur, Udvari, Županić. Trener: Bolčić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×