21.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
školski sat s gradonačelnikom

FOTO/VIDEO Koprivnički osnovnoškolci pjesmom i smijehom obilježili početak nove školske godine
F

Na praznicima sam bila na moru, kod bake i djeda i brala sam lješnjake. Bilo mi je lijepo, htjela bi da praznici još traju, ali lijepo mi je i u školi, rekla nam je Paula koja kreće u drugi razred.

Ne propustite

Žamor, buka, smijeh i cika obilježili su današnji dan, a grad je oživio jer su ga preplavili brojni školarci koji su danas nakon dugih praznika ponovo sjeli u školske klupe.

Grad Koprivnica i ove je godine za sve osnovnoškolce od drugog do osmog razreda, iz svih škola s područja grada, organizirao zajednički prvi školski sat.

Program je održan u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović, a prostor je gotovo pa bio premali za više od 2000 školaraca koji su stigli. Učenici su se u pratnji svojih razrednika pješice uputili na ovo druženje, a oni iz područnih škola imali su organizirani prijevoz autobusima.

– Vjerujem da će danas biti, kao i prošle, jako puno veselja i smijeha i pozitivnih vibracija, a naše lokalne glazbene snage Lucija i Eric zabavit će školarce. Veseli me što smo počašćeni sa suncem za ovaj prvi dan – kazao je Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice.

Paula koja kreće u drugi razred, priznala nam je kako je uzbuđena zbog prvog dana škole iz razloga jer dugo nije vidjela svoje prijatelje, ali se veseli i novim radnim obavezama.

– Na praznicima sam bila na moru, kod bake i djeda i brala sam lješnjake. Bilo mi je lijepo, htjela bi da praznici još traju, ali lijepo mi je i u školi – rekla nam je Paula.

Bio je to idealan početak nove školske godine, uz pjesmu i veselje. Školarce su zabavljali Erik Vidović i Lucija Đaković te duo Rafaela Čuni i Mihael Kukelšćak, korivnički gimnazijalci.

Također, već tradicionalno, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić sa svojim zamjenicama Ksenijom Ostriž i Melitom Samoborec pozdravio je i prvašiće u svim gradskim osnovnim školama.

https://www.facebook.com/epodravina/videos/10155704450834173/

https://www.facebook.com/epodravina/videos/10155704435124173/

https://www.facebook.com/epodravina/videos/10155704429434173/

https://www.facebook.com/epodravina/videos/10155704411034173/

https://www.facebook.com/epodravina/videos/10155704401234173/

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Kloštru Podravskom

IZBOR NAJ ŽENE SA SELA Na 13. izdanju festivala sudjelovat će 13 žena s područja cijele županije

Žena s područja cijele županije, njih 13, ove će godine nastupiti na tradicionalnom 13. festivalu žena iz ruralnih područja....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×