12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
HUMANITARNA AKCIJA

U ponedjeljak prikupljanje namirnica i higijenskih potrepština za potrebite, evo gdje
U

Također, zainteresirani mogu donacije donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, u Ulici Braće Radića 7.

Ne propustite

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i dalje nastavlja s akcijama prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu koje se provode u trgovačkim centrima na području grada. U ponedjeljak, 11. rujna, akcija će biti održana u Kauflandu gdje će volonteri prikupljati dobrovoljne donacije od devet do 13 sati.

Oni će na ulazu u trgovinu dijeliti letke s popisom namirnica koje su trenutno najpotrebnije, a koje oni koji žele pomoći mogu kupiti odnosno donirati.

– Trenutno nedostaje šećer, tjestenina, konzerve, raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, čokolada, keksi i ostali slatkiši), higijenske potrepštine (sapuni, šamponi za kosu, zubne paste, higijenski ulošci, sredstva za pranje suđa i prašak za rublje) te hrana i higijenske potrepštine za  najmlađe uzraste. Tako možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i brigu – rekli su u Crvenom Križu.

S jedne od akcija // Foto: GD CK KC

Sve prikupljene namirnice bit će podijeljene u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svaku srijedu pozivaju obitelji s područja grada.

Također, zainteresirani mogu donacije donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, u Ulici Braće Radića 7.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×