HUMANITARNA AKCIJA

U ponedjeljak prikupljanje namirnica i higijenskih potrepština za potrebite, evo gdje

Također, zainteresirani mogu donacije donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, u Ulici Braće Radića 7.

08:36h
0
Foto: GDCK KC

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i dalje nastavlja s akcijama prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu koje se provode u trgovačkim centrima na području grada. U ponedjeljak, 11. rujna, akcija će biti održana u Kauflandu gdje će volonteri prikupljati dobrovoljne donacije od devet do 13 sati.

Oni će na ulazu u trgovinu dijeliti letke s popisom namirnica koje su trenutno najpotrebnije, a koje oni koji žele pomoći mogu kupiti odnosno donirati.

– Trenutno nedostaje šećer, tjestenina, konzerve, raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, čokolada, keksi i ostali slatkiši), higijenske potrepštine (sapuni, šamponi za kosu, zubne paste, higijenski ulošci, sredstva za pranje suđa i prašak za rublje) te hrana i higijenske potrepštine za  najmlađe uzraste. Tako možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i brigu – rekli su u Crvenom Križu.

S jedne od akcija // Foto: GD CK KC

Sve prikupljene namirnice bit će podijeljene u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svaku srijedu pozivaju obitelji s područja grada.

Također, zainteresirani mogu donacije donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, u Ulici Braće Radića 7.

čitam...