19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Srijedom dan europskog filma u kinu Velebit
S

Ne propustite

Počevši od 19. veljače 2014., filmske projekcije srijedom u 18:00 i 20:00 sati u koprivničkom kinu Velebit bit će posvećene europskim i hrvatskim filmovima, dobitnicima nagrada, koji po svojoj kvaliteti odskaču od prosjeka. Obiteljski dan, koji je do sada bio srijeda, od 18. veljače postaje utorak.

Publika će u narednih mjesec dana moći uživati u iznimnim filmskim ostvarenjima, a ciklus započinje 19. veljače filmom „Ajme meni” (u originalu „Oh Boy”), koji prati život mladića Nike u kasnim dvadesetima i apsolutni je pobjednik njemačkih filmskih festivala 2013. godine.

Za 26. veljače najavljujemo projekciju kontroverznog filma Lukasa Nole „Šuti” koji progovara o temi obiteljskog nasilja.

U ožujku u sklopu ciklusa srijedom možete pogledati filmove: „Poza djeteta” (5. ožujka ) i „Gangster te voli” (12. ožujka).

Detaljan program kina „Velebit” i više informacija potražite na internet stranici www.pou-kop.hr ili na facebook stranici www.facebook.com/kino.velebit.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×