18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predavanje Erasmus studenata
P

Ne propustite

U Gradskoj će se vijećnici 8. ožujka s početkom u 19 sati održati edukativno predavanje o mogućnostima studentske razmjene.

Predavanje organizira Udruga športske rekreacije podravskih studenata, a o svojim će iskustvima stečenima kroz studiranja u Njemačkoj, Finskoj, Sloveniji i Slovačkoj govoriti koprivnički studenti koji su tamo proveli dio svog studija.

– Zainteresirani će građani moći iz prve ruke saznati kako je studirati na stranim sveučilištima, slušati i polagati kolegije na stranim jezicima, koje su njihove mogućnosti odlaska izvan granica, na što sve moraju obratiti pažnju pri prijavi i još mnogo toga – najavljuju studenti te dodaju da će predavanje biti otvoreno za raspravu, kao i da će odgovarati na pitanja zainteresiranih.

Ulaz je slobodan, a nakon predavanja će se druženje nastaviti u caffe baru Stefano.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×