19.9 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Posjet

Mladi iz četiri europske zemlje uživat će na Spravišču
M

Projektni koordinator u Švedskoj Luka Tunjić naglasio je kako su oni ovdje radi razmjene mladih na temu emocionalne inteligencije.

Ne propustite

U sklopu Erasmus+ razmjene mladih, koju zajednički organiziraju križevačka Udruga P.O.I.N.T. i Jönköpings kommun iz švedskog grada Jönköpinga, u Križevcima cijeli ovaj tjedan borave mladi iz Češke, Njemačke, Španjolske i Švedske. Njih je u gradskoj upravi Grada Križevaca primio gradonačelnik Mario Rajn koji im je poželio dobrodošlicu.

– Želim vam da se osjećate ugodno u našem gradu, da vidite naše znamenitosti, osjetite našu kulturu, ali i da uživate na 56. Križevačkom velikom spravišču koje se odvija upravo ovaj vikend – istaknuo je tom prilikom gradonačelnik.

Foto: krizevci.hr

Projektni koordinator u Švedskoj Luka Tunjić naglasio je kako su oni ovdje radi razmjene mladih na temu emocionalne inteligencije.

– Ovdje smo u sklopu Erasmus+ akreditacije koju naš grad ima i radi se o razmjeni mladih na temu emocionalne inteligencije. S Udrugom P.O.I.N.T. već smo surađivali na drugim projektima kad su oni slali ljude da dođu kod nas u Švedsku – kazao je.

Foto: krizevci.hr

Dodao je da mladi u Križevcima ostaju do 9. lipnja, a kroz cijeli tjedan održavat će radionice na temu emocionalne inteligencije, upoznavati grad i sudjelovati na Križevačkom velikom spravišču.

U posjetu je bio i voditelj grupe iz Udruge P.O.I.N.T. Ivan Mušlek koji je naglasio kako u ovoj razmjeni mladih sudjeluje šest osoba iz Križevaca.

Foto: krizevci.hr

– Kao udruga koja od svog osnivanja provodi obrazovne programe, zadovoljni smo da suorganiziramo međunarodni projekt neformalnog obrazovanja na kojem sudjeluje 30 mladih, pri čemu nam je posebno drago da smo uključili šestero mladih iz Križevaca. Datum održavanja projekta prilagodili smo 56. Križevačkom velikom spravišču kako bismo mladima iz nekoliko europskih zemalja na najbolji način prezentirali tradiciju i kulturu našeg kraja – kazao je Mušlek.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Matija Cvek svojim zaraznim hitovima pokazao zašto rasprodaje koncerte po Hrvatskoj

Matija Cvek, jedan od trenutno najpopularnijih izvođača na hrvatskoj estradi, uveličao je proslavu Dana općine u Pitomači. Cvek ne silazi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×