12.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Za zaslužne koprivničance

Evo tko će biti počasni građanin, dobiti nagradu za životno djelo i ostala priznanja Grada Koprivnice
E

Priznanja će se dodijeliti na svečanoj sjednici 4. studenog, povodom Dana grada.

Ne propustite

Gradsko vijeće Grada Koprivnice u petak će na sjednici odlučivati o dodjeli gradskih javnih priznanja.

Priznanja će se dodijeliti na svečanoj sjednici 4. studenog, povodom Dana grada, a odlučivat će se o tituli počasnog građanina, nagradi za životno djelo, medaljama Grada Koprivnice te plaketama Grada Koprivnice.

Za počasnog građanina Grada Koprivnice predložit će se prof.dr.sc. Mira Kolar-Dimitrijević, za izuzetne zasluge na području znanstveno povijesnih istraživanja Koprivnice i Podravine.

Nagrada za životno djelo dodijelit će se Ružici Špoljar, za izuzetan doprinos na području prosvjetno-pedagoškog, kulturnog i humanitarnog rada.

Jedanaest zaslužnih bit će predloženo za medalje Grada Koprivnice, a to su Đuro Hrenić, Andrija Krčma, Josip Hudj, Josip Kovač, Marijan Bodko, Zdravko Jakupić, Mirjana Šaš, svi za svoju humanost u darivanju krvi, zatim Gordana Škundrić za doprinos razvoju predškolskog odgoja i rad s djecom vrtićke i školske dobi, Dražen Sačer za doprinos u promicanju socijalne skrbi, zdravstva, sporta i humanitarni angažman, Stanislav Biondić za doprinos u promicanju gospodarstva na području Grada Koprivnice i Ivana Vrdoljak – Vanna za doprinos u promicanju glazbene umjetnosti u Koprivnici i Republici Hrvatskoj.

Dodijelit će se i tri plakete, i to Društvu žena Reka za doprinos unapređenju društvenog života u Reki, humanitarni rad i očuvanje tradicije, Zoranu Pehnecu, vlasniku ugostiteljskog objekta Kalimero, za doprinos obrtništvu Grada Koprivnice te Ligi protiv raka Koprivničko-križevačke županije za sveukupni doprinos zaštiti zdravlja stanovnika Grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

tko ga se sjeća?

ePODRAVINA FLASHBACK Ovo morate vidjeti! Tulumi u legendarnom Jokeru još uvijek se pamte, a fotke otkrivaju jeste li bili tamo

Oni koji su izlazili početkom 2000-ih reći će kako je noćni život Koprivnice u to vrijeme "gorio". Brojni kafići...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×