19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

ŽKK DHP donirao mini koš Dječjem vrtiću Potočnica u Sigecu
Ž

Ne propustite

Članovi Predsjedništva ŽKK DHP donirali su mini koš (prilagođen djeci vrtićkih uzrasta) i košarkašku loptu Dječjem vrtiću Potočnica u Sigecu.

Donacija je to u sklopu Projekta “Šalji dalje Hrvatska”, a dosad (unazad tri godine) je klub izvršio donacije Vrtiću Vrapčić u Drnju, Lastavica u Peterancu, Zvončić u Goli, NK Prekodravacu Ždala, a sada i vrtiću Potočnica u Sigecu. U taj projekt ih je uključio Plesni studio Jump Koprivnica još prve godine, osnutkom kluba u Drnju.
Ove izvršene donacije nemaju veze sa proračunskim sredstvima općina koje daju potporu klubu za planske aktivnosti i natjecanja, već su to isključivo sredstva klupskih donatora.

Politika kluba je da ovim projektom i projektom “Koševi u svim mjestima općina Drnje, Hlebine, Peteranec i Gola”, osim što vraća dio uloženih sredstava lokalnim samoupravama, pruža i stvara mogućnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću svim mlađe dobnim kategorijama djece, ali i odraslih žitelja navedenih općina.

Djeca u vrtiću Potočnica, po prvi puta su šutirala na koš, malo razgovora, igre i druženja pa je sat vremena brzo prošao. Predivno je danas bilo gledati sretna lica djece koja su pogodila koš, i strpljivo čekala u redu da ponovno pokušaju pogodit, bravo za sve.

Djeca iz vrtića Potočnica sama su izradila zahvalnicu klubu, za što im veliko hvala. Nadamo se da ćemo s početkom rada u novoj dvorani u Sigecu još više omasoviti bazu kluba, djeca i roditelji sami će odlučiti – klub stvara preduvjete za ozbiljan rad čak sa djecom vrtićkih uzrasta – na dalje. Već danas, a to još od konca prošle godine u klubu kontinuirano u dvoranama u Drnju i Goli trenira 14-ero djece vrtićkog uzrasta.

{vsig}sport/ostalo/03-2014/kos-sigetec{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×