25.4 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

ŽKK DHP donirao mini koš Dječjem vrtiću Potočnica u Sigecu
Ž

Ne propustite

Članovi Predsjedništva ŽKK DHP donirali su mini koš (prilagođen djeci vrtićkih uzrasta) i košarkašku loptu Dječjem vrtiću Potočnica u Sigecu.

Donacija je to u sklopu Projekta “Šalji dalje Hrvatska”, a dosad (unazad tri godine) je klub izvršio donacije Vrtiću Vrapčić u Drnju, Lastavica u Peterancu, Zvončić u Goli, NK Prekodravacu Ždala, a sada i vrtiću Potočnica u Sigecu. U taj projekt ih je uključio Plesni studio Jump Koprivnica još prve godine, osnutkom kluba u Drnju.
Ove izvršene donacije nemaju veze sa proračunskim sredstvima općina koje daju potporu klubu za planske aktivnosti i natjecanja, već su to isključivo sredstva klupskih donatora.

Politika kluba je da ovim projektom i projektom “Koševi u svim mjestima općina Drnje, Hlebine, Peteranec i Gola”, osim što vraća dio uloženih sredstava lokalnim samoupravama, pruža i stvara mogućnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću svim mlađe dobnim kategorijama djece, ali i odraslih žitelja navedenih općina.

Djeca u vrtiću Potočnica, po prvi puta su šutirala na koš, malo razgovora, igre i druženja pa je sat vremena brzo prošao. Predivno je danas bilo gledati sretna lica djece koja su pogodila koš, i strpljivo čekala u redu da ponovno pokušaju pogodit, bravo za sve.

Djeca iz vrtića Potočnica sama su izradila zahvalnicu klubu, za što im veliko hvala. Nadamo se da ćemo s početkom rada u novoj dvorani u Sigecu još više omasoviti bazu kluba, djeca i roditelji sami će odlučiti – klub stvara preduvjete za ozbiljan rad čak sa djecom vrtićkih uzrasta – na dalje. Već danas, a to još od konca prošle godine u klubu kontinuirano u dvoranama u Drnju i Goli trenira 14-ero djece vrtićkog uzrasta.

{vsig}sport/ostalo/03-2014/kos-sigetec{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pazite gdje parkirate

S ovih automobila najviše se kradu dijelovi, najveća zarada lopovima je osigurana u krađi ovih dijelova…

Da se kradu auti, to znamo, a u posljednje vrijeme sve češće su na meti lopova i autodijelovi. Stručnjaci...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×