12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koren i Vrabelj sutra na Povjerenstvu za procjenu i utvrđivanje strateških državnih projekata
K

Ne propustite

Povjerenstvo za procjenu i utvrđivanje strateških državnih projekata zasjedat će sutra popodne u vladi na zagrebačkom Markovom trgu. Na dnevnom redu su tri strateška projekta – Zračna luka Zadar, Hoteli dubrovačka rivijera i Regionalni centar za gospodarenje otpadom sjeverozapadne Hrvatske Piškornica.

To konkretno znači da će članovi Povjerenstva dati ocjenu projekta Piškornica i predložiti odluku o njegovu uvrštenju na listu strateških državnih projekata. Također se očekuje i donošenje odluke o osnivanju operativne skupine za  pripremu i provedbu strateškog projekta Piškornica  te imenovanje voditelja te skupine. Zadaća će joj biti i otklanjanje svih prepreka realizaciji Regionalnog centra.

Sjednica će biti održana kod potpredsjednika vlade, ministra regionalnog razvoja i fondova Evropske unije Branka Grčića, a u radu Povjerenstva sudjelovat će – među ostalima, ministri gospodarstva, graditeljstva, pravosuđa, zaštite okoliša, turizma i prometa. Na sjednicu su s pravom glasa pozvani koprivničko-križevački župan Darko Koren, načelnik Općine Koprivnički Ivanec Božidar Vrabelj i direktor RCGO-a Piškornica Mladen Jozinović.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kuršlus

Mortus pijan sletio u kanal i zabio se u most, policija ga našla ozlijeđenog kraj ceste

Pijani vozač jučer je napravio "kuršlus" kada je sletio s ceste u kanal u Sokolovcu. Dogodilo se to oko 23...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×