12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Počeli radovi na proširenju Školske ulice u Bakovčicama
P

Ne propustite

Počeli su radovi na proširenju Školske ulice u koprivničkom prigradskom naselju Bakovčice. Radovima je obuhvaćen potez u dužini 530 metara. Bit će uređeni zacjevljeni i otvoreni kanali za prihvat oborinskih voda. Kolne površine bit će izvedena u asfaltu, a uz planiranih pet metara širine dodatno će proširenje biti uređeno uz školu, za potrebe parkiranja vozila.

Otvarajući radove, dogradonačelnik Mišel Jakšić je rekao da u Gradu, krizi unatoč, izvode radove kao što je i planirano:

– Sve ove godine govorimo da nam je ponekad i bitnije rješavati probleme u okolnim mjestima, ne u samom centru grada. To se pokazuje i s ovom investicijom koja je vrijedna 420.000,00 kn. Radovi će trajati 15 dana. To su prvi službeni radovi ove godine kad je u pitanju asfaltiranje, ili širenje ili rekonstruiranje ulica ove godine u našem gradu. Znači, startamo iz Bakovčica.

Neki od okupljenih stanovnika upozorili su na probleme koje imaju stanovnici Bilogorske ulice, no dogradonačelnik je spremno odgovorio:

– Da, znamo da ima problema s prašinom u jednoj ulici. To je definitivno u planu slijedeće godine. Znamo da moramo riješiti taj problem, ne bježimo od njega. Ali shvatite i nas. Na žalost ne možemo ići onak brzo kako smo zamislili nego moramo ići nekim tempom koji možemo isfinancirati da ne dovedemo u pitanje neke druge standarde na koje smo navikli naše građane.

Okupljenima se obratio i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Radovan Knežević koji je podsjetio da su on i gradska vlast uvijek do sada ispunili sva obećanja dana Bakovljancima.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×