19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Počeli radovi na proširenju Školske ulice u Bakovčicama
P

Ne propustite

Počeli su radovi na proširenju Školske ulice u koprivničkom prigradskom naselju Bakovčice. Radovima je obuhvaćen potez u dužini 530 metara. Bit će uređeni zacjevljeni i otvoreni kanali za prihvat oborinskih voda. Kolne površine bit će izvedena u asfaltu, a uz planiranih pet metara širine dodatno će proširenje biti uređeno uz školu, za potrebe parkiranja vozila.

Otvarajući radove, dogradonačelnik Mišel Jakšić je rekao da u Gradu, krizi unatoč, izvode radove kao što je i planirano:

– Sve ove godine govorimo da nam je ponekad i bitnije rješavati probleme u okolnim mjestima, ne u samom centru grada. To se pokazuje i s ovom investicijom koja je vrijedna 420.000,00 kn. Radovi će trajati 15 dana. To su prvi službeni radovi ove godine kad je u pitanju asfaltiranje, ili širenje ili rekonstruiranje ulica ove godine u našem gradu. Znači, startamo iz Bakovčica.

Neki od okupljenih stanovnika upozorili su na probleme koje imaju stanovnici Bilogorske ulice, no dogradonačelnik je spremno odgovorio:

– Da, znamo da ima problema s prašinom u jednoj ulici. To je definitivno u planu slijedeće godine. Znamo da moramo riješiti taj problem, ne bježimo od njega. Ali shvatite i nas. Na žalost ne možemo ići onak brzo kako smo zamislili nego moramo ići nekim tempom koji možemo isfinancirati da ne dovedemo u pitanje neke druge standarde na koje smo navikli naše građane.

Okupljenima se obratio i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Radovan Knežević koji je podsjetio da su on i gradska vlast uvijek do sada ispunili sva obećanja dana Bakovljancima.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virje

Mame i sovice održale posljednju grupu podrške dojenju prije ljetne stanke, učile o zdravom motoričkom razvoju

Posljednji susret prije ljetne pauze imale su mame i sovice, grupa za podršku dojenju u Virju. Kako je istaknula Ivanka...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×