12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Anđelko Zgorelec časopisima darivao učenike iz Gotalova
A

Ne propustite

Učenici i učiteljice iz Gotalova ugodno su se iznenadili kad im je došao poštar na vrata njihove škole i donio paket. Paket je stigao iz Londona, a u njemu su bili časopisi (za dečke i cure), posteri, naljepnice i pismo čestitke i zahvale.

Paket je poslao Anđelko Zgorelec koji je uspješan poduzetnik iz ovih naših krajeva, a živi i radi već desetljećima u Londonu.

Putem medija i facebook stranice PŠ Gotalovo gospodin Anđelko je saznao za učenike iz Gotalova koji su osvojili prvo mjesto na natječaju Ozonko, koje je organiziralo MZOIP.

Uputio je pismo učiteljici i učenicima u kojem im čestita i zahvaljuje na zalaganju.

– Učenici i učiteljice iz Gotalova ovim putem još jednom zahvaljuju gospodinu Zgorelcu što je prepoznao njihov trud, rad i kreativnost i što nakon toliko godina života i rada u Londonu još uvijek prati zbivanja u svom kraju – rekla je učiteljica Violeta Pranjić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×