19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Glazbeni događaj

Marko Perković Thompson sprema veliki koncert, prvi u varaždinskoj Areni
M

Publika će tako u varaždinskoj Areni, 24. studenog, pisati povijest s glazbenikom jer je to ujedno i njegov prvi nastup u Areni.

Ne propustite

Nakon najave koncerta u Zadru i spektakularnih nastupa diljem Hrvatske, turneja s Markom Perkovićem Thompsonom se nastavlja.

Publika će tako u varaždinskoj Areni, 24. studenog, pisati povijest s glazbenikom jer je to ujedno i njegov prvi nastup u Areni.

Nakon nezaboravnog koncerta na zagrebačkoj Šalati pred više od 8000 ljudi, Marko Perković Thompson poslije kraja svoje ljetne turneje, nastavio je tako u Osijeku, najavio je koncert u Zadru 9. prosinca te veliki koncert u Varaždinu za manje od mjesec dana.

S obzirom na to da je ovo koncert koji će održati po prvi puta u varaždinskoj Areni, vjerujemo kako publika željno iščekuje svjedočiti jedinstvenom glazbenom događaju koji će nam Thompson izvesti.

Poznato je kako nam na svojim koncertima priredi veliki spektakl, a pogotovo kad je u pitanju produkcija, počevši od pozornice, rasvjete pa i zvuka zbog kojeg publika i nakon dvosatne svirke želi čuti još.

Pjesme sa svog posljednjeg albuma „Ora et labora“, koji je i najprodavaniji album u 2013. godini, samo su dio repertoara koji će izvesti, ali i neke od njegovih najvećih hitova kao što su „Lijepa li si“, „Moj dida i ja“, „Lipa Kaja“, „Geni kameni“, „Zaustavi se vjetre“ i mnoge druge. Zbog velikog interesa na njegovim posljednjim koncertima, sigurni smo kako će i ovoga puta veliki broj njegovih vjernih fanova s nestrpljenjem iščekivati početak koncerta u Varaždinu.

Stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme putem sustava Eventim: za parter iznosi 90 kuna, a tribine 100 kuna.

 Ulaznice možete nabaviti i na sljedećim prodajnim mjestima: Varaždin: Rock Art caffe, My Way, Bistro Time out; Čakovec: Caffe Arcus, Caffe bar Paladin; Ivanec: Kavana Ivana; Ludbreg: Modna kuća Pepeljuga; Koprivnica: Caffe bar Stefano; Možđenec, Novi Marof: Restoran Romantika; Prelog: Caffe City; Pavlovec: Domino bar; Murske Središće: Pizzerija Vuri; na Petrolovim benzinskim postajama, kioscima Tiska, sustav Eventim

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×