Glazbeni događaj

Marko Perković Thompson sprema veliki koncert, prvi u varaždinskoj Areni

Publika će tako u varaždinskoj Areni, 24. studenog, pisati povijest s glazbenikom jer je to ujedno i njegov prvi nastup u Areni.

12:47h
0
Screenshot: youtube.com

Nakon najave koncerta u Zadru i spektakularnih nastupa diljem Hrvatske, turneja s Markom Perkovićem Thompsonom se nastavlja.

Publika će tako u varaždinskoj Areni, 24. studenog, pisati povijest s glazbenikom jer je to ujedno i njegov prvi nastup u Areni.

Nakon nezaboravnog koncerta na zagrebačkoj Šalati pred više od 8000 ljudi, Marko Perković Thompson poslije kraja svoje ljetne turneje, nastavio je tako u Osijeku, najavio je koncert u Zadru 9. prosinca te veliki koncert u Varaždinu za manje od mjesec dana.

S obzirom na to da je ovo koncert koji će održati po prvi puta u varaždinskoj Areni, vjerujemo kako publika željno iščekuje svjedočiti jedinstvenom glazbenom događaju koji će nam Thompson izvesti.

Poznato je kako nam na svojim koncertima priredi veliki spektakl, a pogotovo kad je u pitanju produkcija, počevši od pozornice, rasvjete pa i zvuka zbog kojeg publika i nakon dvosatne svirke želi čuti još.

Pjesme sa svog posljednjeg albuma „Ora et labora“, koji je i najprodavaniji album u 2013. godini, samo su dio repertoara koji će izvesti, ali i neke od njegovih najvećih hitova kao što su „Lijepa li si“, „Moj dida i ja“, „Lipa Kaja“, „Geni kameni“, „Zaustavi se vjetre“ i mnoge druge. Zbog velikog interesa na njegovim posljednjim koncertima, sigurni smo kako će i ovoga puta veliki broj njegovih vjernih fanova s nestrpljenjem iščekivati početak koncerta u Varaždinu.

Stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme putem sustava Eventim: za parter iznosi 90 kuna, a tribine 100 kuna.

 Ulaznice možete nabaviti i na sljedećim prodajnim mjestima: Varaždin: Rock Art caffe, My Way, Bistro Time out; Čakovec: Caffe Arcus, Caffe bar Paladin; Ivanec: Kavana Ivana; Ludbreg: Modna kuća Pepeljuga; Koprivnica: Caffe bar Stefano; Možđenec, Novi Marof: Restoran Romantika; Prelog: Caffe City; Pavlovec: Domino bar; Murske Središće: Pizzerija Vuri; na Petrolovim benzinskim postajama, kioscima Tiska, sustav Eventim

Loading...