12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

“Ulični skitači” dolaze u Domoljub
"

Ne propustite

U dvorani „Domoljub” u Koprivnici 23. svibnja (petak) s početkom u 18:00 sati gostuje Scena Gorica s predstavom za djecu „Ulični skitači”. To je priča o simpatičnoj grupi domaćih životinja koje više nisu u cvijetu mladosti (magarcu, psu, mački i pjetlu) svjesnoj da će ih gospodari imanja na kojima žive uskoro odbaciti jer im više ne mogu služiti kao nekad. Složne životinje tako odlučuju napustiti svoje dotadašnje domove i krenuti u Bremen, koji je na glasu kao mjesto slobode, te tamo postati – svirači.

Poznatu priču o životinjama koje se bore za svoj opstanak u svijetu Lana Šarić preradila je u priču aktualnu u ovom vremenu – o napuštenim životinjama. Naravno, to je priča o ljudima, o ljudskosti i bezdušnosti, o prijateljstvu i ravnodušnosti. Predstavu realizira mlada, ali ambiciozna ekipa na čelu s redateljem Ivanom Plazibatom. Glume Marija Kolb, Ivan Magud, te Igor Baksa, koji je napisao originalnu glazbu za predstavu. Scenografiju potpisuje Marta Crnobrnja. Predstava traje 45 minuta, a namijenjena je djeci od 4 do 12 godina.

Ulaznice možete kupiti na blagajni dvorane „Domoljub” radnim danom od 7:00 do 20:00 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 ili na mail kultura@pou-kop.hr.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×