“Ulični skitači” dolaze u Domoljub

07:28h
0
Detalj s predstave Ulični skitači

U dvorani „Domoljub” u Koprivnici 23. svibnja (petak) s početkom u 18:00 sati gostuje Scena Gorica s predstavom za djecu „Ulični skitači”. To je priča o simpatičnoj grupi domaćih životinja koje više nisu u cvijetu mladosti (magarcu, psu, mački i pjetlu) svjesnoj da će ih gospodari imanja na kojima žive uskoro odbaciti jer im više ne mogu služiti kao nekad. Složne životinje tako odlučuju napustiti svoje dotadašnje domove i krenuti u Bremen, koji je na glasu kao mjesto slobode, te tamo postati – svirači.


Poznatu priču o životinjama koje se bore za svoj opstanak u svijetu Lana Šarić preradila je u priču aktualnu u ovom vremenu – o napuštenim životinjama. Naravno, to je priča o ljudima, o ljudskosti i bezdušnosti, o prijateljstvu i ravnodušnosti. Predstavu realizira mlada, ali ambiciozna ekipa na čelu s redateljem Ivanom Plazibatom. Glume Marija Kolb, Ivan Magud, te Igor Baksa, koji je napisao originalnu glazbu za predstavu. Scenografiju potpisuje Marta Crnobrnja. Predstava traje 45 minuta, a namijenjena je djeci od 4 do 12 godina.

Ulaznice možete kupiti na blagajni dvorane „Domoljub” radnim danom od 7:00 do 20:00 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 ili na mail kultura@pou-kop.hr.

čitam...