12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Korisnici Doma za starije i nemoćne Koprivnica na međudomskim natjecanjima i hodočašću na Trsat
K

Ne propustite

Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica prošlog su tjedan bili vrlo aktivni na međudomskim natjecanjima koji se svake godine održavaju u zagrebačkim domovima. Tako su korisnici Doma Ruža Cmrk i Đorđe Vidaković, kao pobjednici u belotu na domskom turniru „Nada 2014.”, sudjelovali na međudomskom turniru u belotu u Domu za starije i nemoćne osobe Pešćenica. Nekoliko dana kasnije na turniru u boćanju u Domu Sveta Ana, također u Zagrebu, natjecali su se Vinko Sambol i Milca Pocza. Iako se rezultatski nisu našli među pobjednicima, korisnici su dan proveli u druženju s korisnicima domova iz bliže ili daljnje okolice Zagreba te izmjenjivali svoje dojmove o životu u domu i brigama koje muče sve ljude starije životne dobi.

Posjet TrsatuU srijedu, 4. lipnja Dom i Kluba za starije osobe „Mariška” već tradicionalno su organizirali izlet za svoje korisnike i članove Kluba te su se ove godine odlučili za hodočašće na Trsat i posjet Opatiji. Velečasni Krunoslav Pačalat, domski dušobrižnik, održao je misu u ovom poznatom hrvatskom marijanskom svetištu, a izletnici su imali i prilike razgledati i samostan koji se nalazi u sklopu crkve Majke Božje Trsatske. Nakon ručka izletnici su posjetili i Opatiju koja ih je očarala svojom ljepotom, uređenošću javnih površina, ali i arhitekturom, bogatim nasljeđem Austro-ugarske monarhije koja i danas osvaja svojom ljepotom. Za kupanje je ipak bilo prehladno, no to nije obeshrabrilo pojedince da barem smoče noge u moru.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Miris djetinjstva

Donosimo recept za kolač koji vraća u djetinjstvo, evo o čemu se radi

Donosimo vam jedan fini, jednostavan i brz recept za nadolazeći vikend. S ovim receptom, na trenutak će te "odletjeti" u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×