22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pavel Potočki najbrži na biciklističkom maratonu Koprivnica – Kalnik
P

Ne propustite

Prošle nedjelje, 8 lipnja u organizaciji Biciklističkog kluba Koprivnica održan je cestovni rekreativni biciklistički maraton Koprivnica – Kalnik 2014 kojem je glavni cilj bio popularizacija biciklizma kao sporta i odgovorniji odnos prema vlastitom zdravlju.

Unatoč tome što su se prošle nedjelje odvijala brojna biciklistička događanja u Hrvatskoj i Sloveniji, maratonu se odazvalo 56 biciklista iz Hrvatske.

Pavel Potočki // Foto: BK KoprivnicaZahtjevnu stazu dužine 50 km najbrže je odvozio Pavel Potočki i to u vremenu 1:13:15 vozeći prosječnom brzinom 39,32 km/h.

Najbolje plasirani koprivnički biciklist bio je Nino Berta iz BK Rotor koji je na cilj ukupno stigao četvrti u vremenu 1:14:13 (drugi u kategoriji B).

Od članova BK Koprivnica istaknuli su se Vanja Posavec koji je na cilj stigao osmi u vremenu 1:15:50 (šesti u kategoriji A) i Tihomir Vrhoci koji je na cilj stigao ukupno dvanaesti u vremenu 1:16:40 (prvi u kategoriji D).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×