24.6 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U subotu Koprivnička rolerijada u organizaciji Udruge kineziologa
U

Ne propustite

Udruga kineziologa organizira i provodi projekt “Koprivnička rolerijada” pod geslom “Dođi i ti, ROLAJ s nama po Koprivnici”. Cilj ovog projekta je promicanje rolanja kao sportske aktivnosti koja je odlično prihvaćen način rekreacije ljudi različitih dobnih skupina.

Osim navedenog, cilj je i promicanje kretanja te bavljenja sportom na svakodnevnoj bazi u svrhu unapređenja i očuvanja zdravlja te prevencije bolesti koje proizlaze iz sedentarnog, tj. sjedilačkog načina života.

Projekt je pod pokroviteljstvom Zajednice sportskih udruga grada Koprivnice, sponzorski praćen od strane Podravke te njezinih brandova Studena, Studenac i Lino, a odvijat će se u subotu 14. lipnja 2014. s početkom u 10 sati na Zrinskom trgu u Koprivnici. Svi koje se odvaže na sudjelovanje u ovom projektu, odvozit će na rolama uz policijsku pratnju stazu ulicama Koprivnice u duljini od 10,5 km u dvije etape.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje, stare i mlade, sve koji vole sport i ovakav način zabave i rekreacije, da nam se pridruže i s nama probaju nešto novo i drugačije te tako učine korak k boljem, zdravijem i kvalitetnijem životu.

Kontakt osoba: Igor Sedlanić, prof. (099 694 59 01, isedlan@gmail.com)

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ugovor na dvije godine

Podravka Vegeta potpisala novo pojačanje, u Koprivnicu stiže brončana reprezentativka

Podravka Vegeta priprema se za polufinale Kupa sredinom svibnja u Poreču, no ujedno i radi kadrovske "križaljke" za sljedeću...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×