13.5 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Jakoliš i Parlov počeli pripreme sa Slavenom Belupom
J

Ne propustite

Prvi trening na početku priprema za novu sezonu obavili su igrači Slavena Belupa u ponedjeljak prijepodne na Gradskom stadionu u Koprivnici.

Iz prošle sezone nije bilo Nikole Raka, Dejana Glavice, Tomislava Pelina, Mateja Bagarića, Jurice Pranjić i Vedrana Celiščaka na koje se više ne računa.

Brazilac Edson priključit će se 20. lipnja, dok s Davorom Vugrincem slijede razgovori o nastavku suradnje. Vuga je poručio kako smatra da još može igrati i biti od koristi klubu, ugovor bi trebao produljiti ovih dana ako se sa sportskim direktorom Romanom Sovićem uspije dogovoriti oko uvjeta.

Zanimljivo je da je u starom jatu opet vratar Silvio Rodić koji se vratio s posudbe u poljskom Zaglebiju. Iz Segeste se s posudbe priključio bočni igrač Stjepan Geng, a iz Koprivnice napadač Dženan Haračić.

Novi igrači među Farmaceutima su desna polušpica Antonio Jakoliš i veznjak Ivan Parlov.

Na probi je sedam mladih igrača. Iz Koprivnice su stigli stoper Antonio Brzoja i bočni igrač Zoran Martinčić, a iz juniorskog pogona stoper Matej Senić, desni bočni Luka Sminderovac, veznjaci David Arap i Nikola Jambor te napadač Marko Ujlaki.

U kadru su i oporavljenici Mario Gregurina i Hrvoje Plazanić, ali oni neće konkurirati za nastupe sljedećih dva do tri mjeseca.

Prvi dio priprema Slaven Belupo će obaviti u Koprivnici, a sljedečeg tjedna predviđen je odlazak u Sloveniju.

IGRAČI SLAVENA BELUPA KOJI SU POČELI PRIPREME

VRATARI: Dominik Picak, Silvio Rodić, Antun Marković

OBRAMBENI IGRAČI: Vedran Purić, Ivan Fuštar, Mato Grgić, Dario Melnjak, Hrvoje Plazanić, Stjepan Geng, Luka Sminderovac, Zoran Martinčić, Antonio Brzoja, Matej Senić

VEZNI IGRAČI: Ljuban Crepulja, Dario Čanađija, Marin Matoš, Petar Brlek, Petar Filipović, Mario Gregurina, Filip Ozobić, Ivan Parlov, Nikola Jambor, David Arap.

NAPADAČI: Dominik Glavina, Mateas Delić, Antonio Jakoliš, Enes Novinić, Dženan Haračić, Marko Ujlaki.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan općine

FOTO/VIDEO Rasinja slavi svoj dan, gosti došli u svojim najljepšim modnim izdanjima

Općina Rasinja slavi svoj 31. rođendan, a upravo povodom toga brojni su se uzvanici okupili na svečanoj sjednici u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×