11.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RUKOMET

Podravka Vegeta u subotu igra s Hypom u Beču
P

Ne propustite

Hypo Nö i Podravka Vegeta po brzom postupku odrađuju svoju obavezu u Regionalnoj ligi. Nakon srijede u Koprivnici, u subotu 30. siječnja sastaju se u Beču, tj. u Maria Enzersdorfu, u utakmici 11. kola Regionalne lige.

Susret počinje u neuobičajeno vrijeme, u 11 sati, ali ako se zna da se u Beču tog dana poslije podne u Beču igraju polufinalne utakmice u kojima sudjeluje i hrvatska muška reprezentacija, onda je jasno da je termin prilagođen tim događajima. Igračice će tako moći na teleziviji pratiti utakmicu naših reprezentativaca, a uživo su ih bodrile u prvoj utakmici u Grazu.

Podravka Vegeta u Beču nastupa bez oporavljenice Gaće, pa se očekuje da će trener Zdravko Zovko izvesti isti sastav kao u srijedu u Koprivnici, kada je Podravka Vegeta u odličnoj utakmici pobijedila s 32-31.

Uspješna godina Podravke Vegete

Podravka Vegeta u prošloj, 2009. godini, odigrala je 71 utakmicu. Podravka Vegeta osvojila je državno prvenstvo i kup, Regionalnu ligu, dva turnira, a u Ligi prvakinja rangirana je kao šesta ekipa u Europi. Andrea Penezić proglašena je najboljom rukometašicom Hrvatske, a bila je i prvi strijelac Regionalne lige.

Podravka je zabilježila je 58 pobjeda, četiri neriješena rezultata i devet poraza, od čega šest u Ligi prvakinja te tri u prijateljskim ogledima. Po rezultatima je najuspješniji ženski sportski klupski kolektiv u Hrvatskoj.

Tokom prošle godine Podravke Vegeta je što prijateljskih, što službenih u inozemstvu odigrala 19 utakmica, od toga sedam u Ligi prvakinja, četiri u Regionalnoj ligi te sedam na turnirima i jednu prijateljsku. U domaćem prvenstvu pobijedila je 28 utakmica bez i jednog neriješenog rezultata ili poraza.

U natjecanjima koja traju, Podravka Vegeta premoćno vodi u domaćem prvenstvu i bez izgubljene je utakmice u Regionalnoj ligi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

tko ga se sjeća?

ePODRAVINA FLASHBACK Ovo morate vidjeti! Tulumi u legendarnom Jokeru još uvijek se pamte, a fotke otkrivaju jeste li bili tamo

Oni koji su izlazili početkom 2000-ih reći će kako je noćni život Koprivnice u to vrijeme "gorio". Brojni kafići...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×