12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dan zaljubljenih

Povodom Valentinova portal ePodravina i dizajnerica Sanja.D poklanjaju vam ženstvenu haljinu inspiriranu geometrijskim oblicima
P

Odvažite se i izrazite svoju originalnost u haljini s geometrijom figure u prvom planu, koju odlikuje jednostavnost dizajna u kombinaciji sivih i plavih tonova. 

Ne propustite

Povodom najljepšeg dana u godini, Dana zaljubljenih, poklanjamo vam ženstvenu haljinu koja će naglasiti geometriju vaše figure.

Povodom Valentinova, portal ePodravina.hr, Sanja D-The Bridal showroom, poklanja vam neodoljivu haljinu inspiriranu geometrijskim oblicima, koja naglašava ženstvenost i jedinstvenost. Odvažite se i izrazite svoju originalnost u haljini s geometrijom figure u prvom planu, koju odlikuje jednostavnost dizajna u kombinaciji sivih i plavih tonova.

Sanju možete pronaći u glamuroznom Sanja D-The Bridal showroomu, u samom centru, na adresi Frankopanska 4, Koprivnica, a sve informacije možete pronaći na službenoj Facebook stranici.

Da bi dobili ovu predivnu haljinu, ispunite obrazac u prilogu ili s nama zaigrajte na Facebook stranici portala ePodravina.hr

Haljina
Foto: Ivan Brkić
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×