22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U Koprivnici održana 3. međunarodna radionica za trenere i sportaše
U

Ne propustite

U nedjelju, 28. rujna 2014. godine u Koprivnici u Pučkom otvorenom učilištu održana je 3. Međunarodna radionica za trenere i sportaše pod nazivom Psihološka (mentalna) periodizacija u sportu.

 

Organizatori radionice su Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice, Streljački savez Koprivničko-križevačke županije i Streljački športski klub Podravka u suradnji s Uredom za programe lokalnog športa Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskom olimpijskom akademijom i Hrvatskom asocijacijom sportskih psihologa. Pokrovitelji ovog projekta su Grad Koprivnica i Koprivničko-križevačka.

Ispred Grada Koprivnice prisutne je pozdravio zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić koji je uputio riječi podrške projektu i stavio naglasak kako je bitno stalno ulaganje na području edukacije u sportu. Radionicu je otvorio zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal. 

Predavači i voditelji radionice bili su Boris Balent, mag. psihologije, Ana Kobilšek, mag. novinarstva i vrhunska sportašica i Hrvoje Šašek, ISSF „B” trener streljaštva.

{vsig}sport/ostalo/09-2014/galerija-radionica{/vsig}

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×