13.2 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U dvije škole provedene radionice Kodovi Sigurnosti na vodi
U

Ne propustite

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica nastavlja s provođenjem projekta ‘Sigurnost na vodi’. Silvana Radovanović, voditeljica Službe spašavanja života na vodi i ekološke zaštite priobalja iz Hrvatskog Crvebog križa, održala je u utorak 14. listopada radionice za učenike četvrtih razreda ‘Kodovi Sigurnosti na vodi’.

U 4 c razredu OŠ B. Radića i u 4 c razredu OŠ A. Nemčiić Gostovinski, više od 40 učenika, s učiteljicama Ljiljanom Pavleković i Natalijom Sočev, imali su prilike čuti osnovna pravila ponašanja u i oko vode. Ujedno su naučili što je posao spasioca na plažama te vidjeli opremu kojom se spasioci koriste, a najzanimljiviji dio bio je komunikacija dviju grupa putem radio-stanica.

Radionice Kodovi Sigurnosti na vodi provest će se u svim četvrtim razredima u školama u Koprivnici te u školama u Legradu, Đelekovcu, Drnju, Hlebinama i Goli.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×