18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pljevlja i Zaječar novi klubovi u Regionalnoj ligi rukometašica
P

Ne propustite

090620-podravka-mRukometašice Podravke Vegete od ovog vikenda su na odmoru koji će potrajati do 20. srpnja. Iza njih je naporna i uspješna sezona, u kojoj su uz osvajanje naslova u prvenstvu i Kupu Hrvatske te u Regionalnoj ligi stigle i do drugog kruga Lige prvakinja.

Direktor kluba Marijan Domović izvijestio je kako će u sljedećoj sezoni u Regionalnoj ligi sudjelovati osam klubova. Podravki, Lokomotivi, Krimu, Hypu, Budućnosti i Ljubuškom priključit će se Zaječar iz Srbije te Biseri Pljevlja iz Crne Gore.

Podravka će u 1. kolu gostovati kod Lokomotive u Zagrebu, a zanimljivo je da je vodstvo lige odlučilo promijeniti sustav natjecanja. Uz dosadašnji dvokružni sustav, novost je doigravanje u kojem će sudjelovati četiri prvoplasirane ekipe.

Ne treba biti preveliki rukometni stručnjak da bi se zaključilo kako su favoriti Regionalne lige Podravka, Krim, Hypo i Budućnost, ekipe koje su prošle sezone bile među osam u Ligi prvakinja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×