15.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Jadranka Ivanković odlazi iz Uprave Podravke
J

Ne propustite

Nakon Jorna Pedersena, još jedan član Uprave Podravke d.d. odlazi iz koprivničke kompanije. Riječ je o Jadranki Ivanković, koja je u vodstvo Podravke stigla u veljači 2012. godine.

O njenom odlasku iz Podravke zasad nema službene reakcije ni komentara, a neslužbeno se doznaje da će se Jadranka Ivanković vratiti na Veleučilište VERN, gdje je ranije predavala na preddiplomskim i diplomskim studijima kolegije iz područja marketinga, financija i menadžmenta.

U Podravki je bila zadužena za upravljanje marketingom i razvojem svih poslovnih programa, uključivo sve robne marke i kategorije; upravljanje ukupnim marketinškim budžetom Grupe Podravka; upravljanje procesima optimizacije portfelja proizvoda, kategorija i robnih marki; upravljanje procesom razvoja novih proizvoda, kategorija i robnih marki; sudjelovanje u donošenju odluka o promjeni modela obrade svakog pojedinog tržišta i kanala distribucije; upravljanje razvojem tehnologije i ekologije te za istraživanje i razvoj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Flora Centrum Mundi

FOTO/VIDEO Veselo je u Ludbregu, ni loše vrijeme nije zaustavilo kupnju cvijeća uz ritmove bluesa

Prvi svibanjski vikend rezerviran je za 27. po redu sajam cvijeća Flora Centrum Mundi, a ove će se godine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×