22.1 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zimske bazezancije opet oduševile mališane
Z

Ne propustite

Više od stotinu djece natjecalo se od 7. do 9. siječnja u sklopu Zimskih bazezancija na Gradskim bazenima Cerine u raznim disciplinama; tko brži u čamcu na vodi, utrka na luftićima i vodenim foteljama, delfin štafeta, zarobljeno plivanje u dvoje, aquatrack igre na velikoj stijeni, mostovima, rockeru, klackalici i nizu drugih poligona.

Djeca su pokazala svoje vještine, brzinu i spretnost, a najveće oduševljenje bio je ponovno veliki Wibit poligon sa novim atrakcijama – target cube, monkey bar, action tower i još niz drugih.

Bilo je to ukupno 50-ak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem su mališani testirali svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Zadnji dan proglašeni su i pobjednici unutar svake grupe. Oni najbolji osvojili su i vrijedne nagrade partnera ovog projekta Podravke i Wibita, dok su svi sudionici dobili poklon paket iznenađenja.

Djeca su iskusila neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imali su priliku dokazati se u različitim igrama te što je najvažnije djeca su se kroz igru i razonodu poticala na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje s vršnjacima.

{vsig}fun/01-2015/galerija-bazezancije{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Novi opoziv

Poznati trgovački lanac povukao proizvod, poručili: Ne koristite ga, vratit ćemo vam novac i bez računa!

Ovih dana iz prodaje je povučen još jedan proizvod. Ponovno je to morska sol, a informaciju o povlačenju iz...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×