18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ružić odveo Legrad u polufinale Kupa, Graničar s dva igrača manje slavio na penale
R

Prije samo devet dana Ferdinandovac je slavio s 4-0 kod kuće protiv Graničara u prvenstvu, ali danas su ulozi bili nešto drugačiji. 

Ne propustite

Dok cijela Hrvatska obilježava praznik rada, nogometne momčadi legradskog Graničara i Ferdinandovca odmjerile su snage na Fizešu u sklopu četvrtine finala županijskog nogometnog kupa. Prije samo devet dana Ferdinandovac je slavio s 4-0 kod kuće protiv Graničara u prvenstvu, ali danas su ulozi bili nešto drugačiji. Još prošlog tjedna saznali smo prvog polufinalista kupa, a to su Križevci koji su lako slavili protiv Hrvatskog bojovnika (8-0).

Poveli su domaći u prvom poluvremenu iz penala, točan je bio Orehovac, da bi Ferdinandovac izjednačio već u sljedećem napadu.

U drugom poluvremenu iskre su frcale na sve strane, a najgore su prošli Ganžulić i Paveli kod domaćih, a Karan kod gostiju. Svo troje dobili su crvene kartone.

U raspucavanju penala bolje su se snašli domaći, a odlučujući penal zabio je vratar Graničara Ružić.

Ostala dva para četvrtine finala susrest će se 9. svibnja, a riječ je o dvoboju dvije vodeće ekipe Prve ŽNL i Četvrte lige, Borcu iz Imbriovca i Tehničaru iz Cvetkovca. Posljednji par četvrtine finala čine Koprivnica i Sloga iz Koprivničkog Ivanca.

Četvrtfinale županijskog kupa, 1. svibanj, 17 sati

Graničar Legrad – Ferdinandovac 1-1 (4-3 na jedanaesterce)

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×