24.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Knjižnica pomaže građanima koji traže otpis dugova
K

Ne propustite

Nakon što su se počele provoditi mjere Vlade Republike Hrvatske o otpisu dugova i odgodama ovrhe za socijalno najugroženije, gotovo svakodnevno na Stručno-znanstveni odjel koprivničke Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” dolaze građani sa upitima o potrebnim obrascima ili formularima koje je potrebno predati u FINA-i.

Mnogi građani iz socijalno ugroženih skupina nemaju pristup internetu ili nemaju mogućnost ispisa ili jednostavno ne znaju kako i gdje pronaći željene dokumente.

U Knjižnici se građani mogu koristiti računalima, pretraživati internet (besplatno za članove), isprintati željeni sadržaj i dobiti besplatnu osnovnu obuku za korištenje računala, interneta i računalnih programa Microsoft Office paketa.

Najviše se traži obrazac „ZOD” – „Zahtjev za otpust/otpis duga odnosno odgodu ovrhe”, dok se za ostale potrebne dokumente za otpis dugova treba obratiti FINA-i i nadležnom centru za socijalnu skrb.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

međunarodni dan primalja

FOTO/VIDEO Dan otvorenih vrata koprivničkog rodilišta, babica Biba: Porod je normalna pojava i svi smo to preživjeli, a najbolje je kad je prirodan, vaginalan

Međunarodni dan primalja obilježava se 5. svibnja, a tom se prilikom danas u koprivničkom rodilištu održavaju Dani otvorenih vrata. Budući...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×