12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Novi poraz rukometaša Koprivnice
N

Ne propustite

Iako su prikazali dosta dobru igru, rukometaši Koprivnice poraženi su na gostovanju kod AG Dinasa u 9. kolu Druge HRL sjever. Utakmica je odigrana u Našicama zbog problema u dvorani u Đurđenovcu te je završila pobjedom AG Dinasa rezultatom 30:27 (16:13). Susret su slabim suđenjem obilježili Nikola Knežević i Dalibor Tunuković iz Vrpolja, mladi suci koji očito još nisu dorasli suđenju u drugoj ligi. Gosti su od 43. minute igrali bez isključenog Miše Zrakića, što je također utjecalo na konačni ishod. U subotu Koprivnica ugošćuje Požegu u nadi da će ostvariti i drugu prvenstvenu pobjedu.

U Našicama su za Koprivnicu nastupili i pogotke postigli: Cmarko, Lovrek, Grašić 2, Baniček 3, Karlović 11, Bosman, Zrakić 4, Ružić 4, Šimek, Pranjić 2, Trojak 1.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×