12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Brzi i žestoki

Koprivnički Bonnie and Clyde u filmskoj su potjeri Hondom projurili kraj devet znakova STOP i činili razna čuda
K

Tijekom filmske potjere Clyde je više puta pretjecao na punoj liniji na prometnici u Kunovec Bregu, Koprivničkoj bb, u Koprivnici te na Križevačkoj cesti.

Ne propustite

Koprivnički Bonnie and Clyde završili su svoju Brzi i žestoki epizodu, a Clyde je odmah drugi dan nakon filmske potjere završio na Prekršajnom sudu.

Bacili smo oko na presudu i ostali šokirani na kolike je znakove STOP ovaj 27-godišnjak, bez vozačke dozvole, prošao.

Da ne bi bilo zabune, on nije ostao bez vozačke u nizu svojih ranijih prekršaja, nego nikada nije ni položio vozački ispit.

Dakle, sa svojom buntovnom partnericom (20) u njihovom ljubimcu, bijeloj Hondi Civic, oni se nisu zaustavili na prometni znak STOP, pazite sad – u Kunovec Bregu, Koprivnici, Ulici Vinica, ponovo u Koprivnici, Ulici Zvirišće, Starigradu, Nemčićevom Dolu, opet u Koprivnici te u Rečkom Polju.

U njihovom jurilačkom pohodu djevojka je prvo policajcima kroz prozor pokazala srednji prst, a onda je za njima krenulo pet policijskih automobila koji su ih ‘uhvatili’ i uhitili u Starigradu.

Tijekom filmske potjere Clyde je više puta pretjecao na punoj liniji na prometnici u Kunovec Bregu, Koprivničkoj bb, u Koprivnici te na Križevačkoj cesti te nije obraćao pažnju na zvučne i svjetlosne signale sa službenih policijskih vozila.

Sudac mu je odredio novčanu kaznu u iznosu od 9000 kuna te zabranu vožnje od šest mjeseci, naravno, nakon što položi vozački.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Miris djetinjstva

Donosimo recept za kolač koji vraća u djetinjstvo, evo o čemu se radi

Donosimo vam jedan fini, jednostavan i brz recept za nadolazeći vikend. S ovim receptom, na trenutak će te "odletjeti" u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×