25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
brojni posjetitelji

FOTO U Peterancu održana tradicionalna manifestacija Mudlinijada Udruge žena Hrvatsko srce
F

Glumačka skupina koja djeluje u sklopu Udruge izvela je nagrađivanu predstavu Učitelj, recitacijama su se predstavili Dora Betlehem, Lucija Godek i Elza Herceg.

Ne propustite

Proteklog je vikenda u Vatrogasnom domu u Peterancu Udruga žena Hrvatsko srce održala svoju tradicionalnu manifestaciju Mudlinijadu, kojoj je u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovala pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek, koja se i obratila okupljenima.

Brojne posjetitelje pozdravili su i predsjednica Udruge Katarina Herman te načelnik Općine Peteranec Krešimir Matijašić, koji su istaknuli kako je svrha manifestacije njegovanje stvaralaštva i bogate kulturne baštine Peteranca.

Centralni dio Mudlinijade bili su ukusni mudlini pripremljeni na nekoliko načina – sa sirom, bučinim uljem, orasima, makom i vrhnjem, a riječ je jelu od tijesta koje se nekada pripremalo u vrijeme radova na polju. Osim mudlina posjetitelji su mogli kušati i vina lokalnih proizvođača te uživati u programu koji je Udruga pripremila.

Ispred Grada Koprivnice manifestaciji je prisutan bio Dario Jembrek, pročelnik Službe ureda gradonačelnika Grada Koprivnice.

Glumačka skupina koja djeluje u sklopu Udruge izvela je nagrađivanu predstavu Učitelj, recitacijama su se predstavili Dora Betlehem, Lucija Godek i Elza Herceg, a u muzičkom dijelu programa nastupila je ženska klapa Viva, Bemian duet, Zlata Međimurec i Katica Požgaj.

Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krim istraživanje

POLICIJSKA AKCIJA Pala banda dilera, dvije godine su zgrtali novac na drogama

Četiri muškarca osumnjičena su zbog "dilanja" droge, kao i konzumiranja, javlja koprivničko-križevačka policija. Provedeno je kriminalističko istraživanje nad muškarcima sa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×