15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prva i druga žnl

FOTO Prvaci iz Hlebina upisali treći uzastopni poraz, Sloga sjajno preokrenula i razbila Legrad, Torčec pao u Mokricama
F

Igralo se na umjetnom travnjaku Gradskog stadiona, a susret sam po sebi nije imao nikakve bodovne važnosti jer prvak je odlučen u prošlom kolu, to je Lipa. Danas se igralo za prestiž.

Ne propustite

Jedini susret Prve ŽNL igran ove subote bio je onaj Sloge iz Koprivničkog Ivanca i legradskog Graničara. Poveli su gosti kasnim golom mladog Nikole Polančeca u prvom poluvremenu, no domaćin je sve okrenuo na svoj mlin zabivši čak četiri pogotka u drugom poluvremenu i pobijedivši 4-3.

U Drugoj ŽNL imali smo prilike vidjeti derbi lige, dvoboj Tehnike i Lipe. Igralo se na umjetnom travnjaku Gradskog stadiona, a susret sam po sebi nije imao nikakve bodovne važnosti jer prvak je odlučen u prošlom kolu, to je Lipa. Danas se igralo za prestiž.

Nakon 90 minuta kao bolja momčad izašla je ona domaća. Tehnika je slavila s 2-1.

U Mokricama Miholečkim Hrvatski je bojovnik ugostio Podravec iz Torčeca. Domaćin se pokazao nepremostivom zaprekom za goste iz Torčeca pobijedivši 4-1.

Prva ŽNL, 25. kolo, 2. lipanj, 17 sati

Sloga KI – Graničar L 4-3

Druga ŽNL, 25. kolo, 2. lipanj, 17 sati

Hrvatski bojovnik – Podravec T 4-1
Tehnika – Lipa 2-1

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rijetko se viđa

BAŠ JE COOL! Naš fotograf Ivan je pokazao i svoju modnu stranu, oduševio svojim rokerskim odabirom

Na prvomajskoj špici ulovili smo našeg poznatog koprivničkog fotografa Ivana Gundića. Ivana rijetko možemo "uloviti" ispred objektiva jer je on...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×