18.5 C
Koprivnica
Subota, 1. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Tribina HNS-a “Koga i kako birati na idućim parlamentarnim izborima?“
T

Ne propustite

Županijska organizacija HNS-a Koprivničko-križevačke županije i Podružnica HNS-a Koprivnica pozivaju vas na javnu tribinu saborskog zastupnika HNS-a i člana Središnjeg odbora HNS-a Gorana Beusa Richembergha pod nazivom „Koga i kako birati na idućim parlamentarnim izborima?”.

Beus Richembergh će se osvrnuti na aktualnu situaciju na političkoj sceni Hrvatske, a govorit će i o novinama koje su nastupile izmjenama Zakona o izborima zastupnika u Hrvatski sabor, koje i za birače, ali i za saborske zastupnike donose nova pravila igre.

Kako se radi o značajnoj temi, na tribinu samo, sa željom što kvalitetnije razrade i sagledavanja izborne problematike, pozvali i koprivničke saborske zastupnike te predsjednike drugih političkih stranaka.

Javna tribina će se održati u utorak, 28. travnja 2015. godine u Koprivnici, s početkom u 18:30 sati u Gradskoj vijećnici, na adresi Zrinski trg 1.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

4. NL BJ-KC-VT

FOTO Cvetkovčani zapečatili naslov dominantnom pobjedom, dobro se punile mreže i na ostalim terenima

Posljednje kolo 4 Nogometne lige Bjelovar - Koprivnica - Virovitica danas je bilo na rasporedu, a odigrale su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×