14.1 C
Koprivnica
Srijeda, 12. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kampanja

VIDEO Ženama (ni)je mjesto u nogometu, naše dr. Nemčić i Martinčić dokazale da mogu i znaju bolje od muškaraca
V

Kažu da u nogometu nema prostora za žene - priča u kampanji Nemčić Bojić, dok Martinčić dodaje: "Kažu da žene nemaju perspektivu za suđenje u nogometu!"

Ne propustite

Ženama je mjesto u nogometu, naziv je nove kampanje Hrvatskog nogometnog saveza u kojoj glavne uloge imaju i podravsko-prigorske sportašice i sportske djelatnice.

Tihana Nemčić Bojić, Križevčanka, bivša uspješna nogometašica, a sada doktorica nogometa, trenerica i asistentica na Kineziološkom fakultetu. Ivana Martinčić, Koprivničanka, prvoligaška sutkinja, kako u HNL-u tako i u reprezentativnom te ženskom nogometu, usto i jedna od najboljih europskih sutkinja.

tihana nemčić
Tihana Nemčić Bojić za razliku od mnogih ipak je doktorica nogometa // Foto: Screenshot

– Kažu da u nogometu nema prostora za žene – priča u kampanji Nemčić Bojić, dok Martinčić dodaje: “Kažu da žene nemaju perspektivu za suđenje u nogometu!”

Ove bi žene mogle štošta odgovoriti na ove predrasude. Za razliku od mnogih trenera i izbornika u zemlji Tihana je u stvarnosti doktorica nogometa. Ivana s druge strane sudila je na najvećim pozornicama, polufinale Lige prvakinja… Sada je pred njom i mjesto četvrte sutkinje finala ženske Lige prvakinja. Njoj će društvo praviti i pomoćna sutkinja Sanja Rođak Karšić iz Podravskih Sesveta kao rezerva. Obje su napravile nešto o čemu naši muški suci mogu samo sanjati. Nema ih u talonu.

ivana martinčić
Ivana Martinčić sudila je na najvećim pozornicama, ono što naši muški suci mogu samo sanjati // Foto: Screenshot
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

intervju

Željko Grgačić: Pitomača će dobiti novi trg, a u planu je izgradnja nove škole, vrtića i doma za starije

Povodom Dana općine Pitomača razgovarali smo s načelnikom Željkom Grgačićem o brojnim projektima koje se provode u općini te...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×