14 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Slaven na Sesvete bez Marija Jurića
S

Ne propustite

Napadač Slavena Belupa Mario Jurić propustit će subotnju prvenstvenu utakmicu sa Croatijom-Sesvete zbog trećeg žutog kartona kojeg je zaradio na gostovanju u Zaprešiću. Uz to, Jurić je u srijedu dobio i prinovu u obitelji, supruga je rodila kćerkicu Lanu, pa će mu dobro doći slobodan vikend.

– Nadam se da će dečki i bez mene u subotu ostvariti pobjedu i osvojiti važne bodove. Ne smije nas uzdrmati poraz od Intera, i dalje vjerujemo u sebe, imamo kvalitetu koju do kraja prvenstva namjeravamo potvrditi kako bismo opet izborili poziciju koja vodi u Europu – izjavio je Mario Jurić.

Umjesto Jurića će u subotu od prve minute priliku vjerojatno dobiti mladi Mateas Delić, koji je povjerenje trenera Petkovića zaslužio svojim angažmanom na treninzima i prijateljskim utakmicama. Slaven Belupo i Croatia-Sesvete sastaju se u subotu s početkom u 16,30 sati na Gradskom stadionu u Koprivnici, a sudit će Ivan Bebek iz Rijeke.

Vjerojatni sastav (4-1-3-2): Rodić – Purić, Kokalović, Rogulj, Maras – Poldrugač – Šafarić, Posavec, Jajalo – Vručina, Delić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dašak ljeta

Suncem okupana ljepotica očitala modnu lekciju, “špiceri” mogu gledati i učiti kako se to radi

Spajanje nespojivog - vještina koju žele mnogi, ali malo ih ima osjećaj za to. Zeleni crop top i baby ružičasta...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×