18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kupoprodaja

Prodano je zemljište u Poslovnoj zoni Koprivnički Ivanec, načelnik Švegović: Prednost pri zaposlenju imati će stanovnici općine
P

S obzirom na prirodu posla tvrtke, očekuje se i otvaranje radnih mjesta za automehaničare i autoelektričare.

Ne propustite

Ovih je dana potpisan ugovor o kupoprodaji zemljišta u Poslovnoj zoni Koprivnički Ivanec, a zamljište je kupilo poduzeće Auto–Aktiv Koprivnica.

Poslovat će na 5104 metara kvadratnih, a za kvadrat zemljišta platili su 60 kuna, stoga je ukupna cijena bila 306.240 kuna.

Prodajom je zadovoljan načelnik K. Ivanca Mario Švegović.

– To je neplanirani prihod koji ide direktno u općinsku blagajnu, naravno da smo zadovoljni – rekao nam je on.

Poduzeće Auto–Aktiv Koprivnica bavi se uvozom, prodajom i servisom rabljenih vozila, a na zemljištu imaju namjeru izgraditi objekt od cca 400 metara kvadratnih, koji bi dijelom služio kao ured i servis vozila.

Također, nadalje će izgraditi izložbeni prostor od cca 400 kvadrata te objekata koji bi služili kao autolimarske i lakirarske radione te objekata za servis gospodarskih vozila, također veličine od 400 kvadrata.

S obzirom na prirodu posla tvrtke, očekuje se i otvaranje radnih mjesta za automehaničare i autoelektričare.

– Pravo prednosti kod zaposlenja imat će stanovnici općine – kaže Švegović.

Kod kupoprodaje su ispunjeni svi uvjeti koji su raspisani na natječaju, a ovo je drugo zemljište koje je prodano u Švegovićevom mandatu, dok je prvo kupila tvrtka Unijabeton iz Zagreba.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×