25.7 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nastavak ulaganja

U Koprivničkom Ivancu gradit će se nogostup u ulici Matije Gupca, odobreno 30.000 eura
U

Početak radova očekuje se kroz mjesec do mjesec i pol

Ne propustite

Općini Koprivnički Ivanec odobreno je 30.000 eura za sufinanciranje gradnje nogostupa na dijelu ulice Matije Gupca.

Radi se o projektu “Izgradnja nogostupa na dijelu ulice Matije Gupca u Koprivničkom Ivancu – DIONICA 2”, a novac je odobrilo Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

– Druga dionica obuhvaća izgradnju staze na dijelu od dječjeg igrališta (od križanja sa ulicom Braće Radić) pa do spoja sa Koprivničkom ulicom (staza će se graditi sa lijeve strane gledajući prema Koprivničkoj ulici), te od dječjeg igrališta (od križanja sa ulicom Braće Radić) prema sjeveru do kraja odvojka (staza će se graditi sa desne strane gledajući prema sjeveru). Uz izgradnju staze, postavlja se i oborinska kanalizacija po cijeloj dužini. Oborinska će se kanalizacija postavljati ispod predmetne staze – kažu iz Općine.

To je ujedno i završna faza nakon koje bi po cijeloj ulici Matije Gupca bila izgrađena staza i postavljena oborinska odvodnja.

Početak radova očekuje se kroz mjesec do mjesec i pol.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO Najprkač je onaj iz Koprivničkih Bregi, nagrađena i najbolja tacna i najljepši štand

Poznati su dobitnici nagrada na ovogodišnjoj Virovskoj prkačijadi. Najuređeniji štand ima Društvo žena Novigrad Podravski, dok su se nagradom za...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×